Ik wil klant worden! Meer info

VASTE JOB DICHT BIJ HUIS GEZOCHT?

Avanti Goesting Om Te Poetsen

Werken in een warm familiebedrijf

Avanti is een warme werkomgeving, waar poetshulpen het respect krijgen dat ze verdienen. Het is een echt familiebedrijf: de zaakvoerders zijn man en vrouw. Samen met het bedienden-team zorgen ze voor een warme en persoonlijke aanpak.

Maar ook de poetshulpen zijn een grote familie. Soms letterlijk! Onze poetshulpen zijn zo tevreden over Avanti dat hun zussen, schoonzussen, dochters of echtgenoten mee aan de slag gaan in het bedrijf. Bij Avanti houden we dan ook echt rekening met jou.

Wat biedt Avanti?

Avanti Poetshulp Enthousiasme Icon
RESPECT

Bij Avanti staan mensen centraal. Je kan rekenen op respect en appreciatie van Avanti én van je klanten.

Avanti Poetshulp Opleiding Icon
AANTREKKELIJK LOON

Als poetshulp met dienstencheques krijg je een aantrekkelijk loon, kilometervergoeding, maaltijdcheques, vakantiegeld en een eindejaarsbonus.

Avanti Poetshulp Permanentie Icon
VAST CONTRACT

Je gaat aan de slag met een vast contract. Je beslist zelf op welke dagen en hoeveel uur je wil werken.

Avanti Poetshulp Vertrouwen Icon
COACHING

Je kan steeds terecht bij jouw coach. Zowel met praktische vragen ivm jouw job als met persoonlijke problemen (relationeel, gezondheid, …).

 • Jobsite Home Johan
  Bij Avanti kom je in een dreamteam terecht. Respectvol, persoonlijke aanpak en correct zijn: het zit in ons DNA
  Johan Boone - Bedrijfsleider
 • Sabine - Tevreden klant
  Door een polsbreuk kon ik plots niets meer zelf. In tijden dat het moeilijk is om goede poetshulp te vinden, verzette Avanti bergen om mij toch twee keer per week hulp te kunnen sturen. Dat vergeet ik nooit.
  Sabine - Tevreden klant
 • Els - Tevreden klant
  Mijn poetshulp poetst fantastisch, maar voor mij is vertrouwen minstens even belangrijk. Ik ben dan ook heel blij dat ik dankzij Avanti al 10 jaar op dezelfde poetsvrouw kan rekenen.
  Els - Tevreden klant
Avanti Medewerkers Johan Boone

Respect voor onze medewerkers

‘Als bedrijfsleider van Avanti ken ik al onze medewerkers persoonlijk. Het respect voor onze mensen is groot. En dat zit ‘m in kleine dingen.

Zo sta ik erop dat de lonen altijd stipt op tijd worden uitbetaald – al moet ik daarvoor zelf op een feestdag werken. Op de Dag van de Poetshulp zorgen we voor een attentie, ook Sinterklaas komt bij ons langs en mensen die al langer bij ons in dienst zijn, verwennen we jaarlijks met een uitgebreid etentje.

Sowieso organiseren we regelmatig een receptie of een feestje: zo leert iedereen elkaar wat beter kennen. Dat zorgt voor een grote verbondenheid en het draagt bij tot de werkvreugde.’

JOHAN BOONE – Bedrijfsleider

Historiek

2010

Op 6 januari 2010 start Avanti met 2 poetshulpen, die hun contract tekenen aan de keukentafel van bedrijfsleider Johan Boone.

In augustus verhuist Avanti naar een kantoor in Zottegem: het bedrijf is al stevig gegroeid. Eind 2010 werken er 25 poetshulpen.

Avanti Historiek Oud Kantoor

2016

Eind 2016 verhuist Avanti naar een groter kantoor in Zottegem, waar ook leslokalen, een praktijkruimte en coachingruimtes worden voorzien om de poetshulpen de nodige ondersteuning te bieden.

Het kantoor groeit razendsnel en elk jaar komen er een dertigtal nieuwe poetshulpen bij. Het succes is te danken aan de uitstekende reputatie in de regio, zowel bij klanten als bij ervaren poetshulpen. Koppels, zussen, schoonzussen gaan samen aan de slag bij Avanti omdat ze zó enthousiast zijn over de werksfeer in het bedrijf.

Avanti Historiek Nieuw Kantoor
Avanti Historiek Kantoor Merelbeke

2019

Om onze klanten én poetshulpen nog beter te kunnen dienen, is Avanti sinds september 2019 ook actief vanuit een kantoor in Merelbeke.
Christine, de echtgenote van de bedrijfsleider, komt op dat ogenblik mee in de zaak en zet haar schouders onder de uitbouw hiervan.

2021

Momenteel zijn er zo’n 300 poetshulpen aan het werk bij Avanti, die schoonmaken bij iets meer dan 2.000 klanten. En de vraag naar goede poetshulpen blijft toenemen.

Avanti is inmiddels het grootste zelfstandige dienstenchequebedrijf in de regio
en een van de grootste werkgevers uit de streek.

Dit dreamteam bouwt elke dag aan een schoon verhaal.

De consulenten en coaches van Avanti staan klaar om jou te ondersteunen. Zij nemen alle planning en administratie voor hun rekening, zodat jij enkel nog hoeft te doen wat je graag doet: poetsen.

Avanti Team Ybe Fossele

Ybe Fosselle

CONSULENTE & ADMINISTRATIE

Avanti Team Karen Paelman

Karen Paelman

CONSULENTE

Avanti Team Kelly

Kelly Rutsaert

CONSULENTE & PREVENTIE-ADVISEUR

Avanti Team Christine Deleye Zaakvoerder Merelbeke

Christine Deleye

ZAAKVOERDER
VERANTWOORDELIJKE MERELBEKE

Avanti Johan Boone Zaakvoerder 1

Johan Boone

BEDRIJFSLEIDER

Wil je ook aan de slag bij Avanti?

POETSEN IN REGIO ZOTTEGEM OF MERELBEKE

Kies voor een toffe job in je eigen streek!
Bij Avanti krijg je een vast contract en beslis je mee over je uurrooster.