Ik wil klant worden! Meer info

NIEUWS EN REFERENTIES

14 April 2022

The story of Mimi

Je m’appelle Mimi et j’ai 44 ans. Je suis née au Congo. A l’âge de 24 ans, j’ai déménagé en Finlande avec mon mari pour des raisons professionnelles.
14 April 2022

The story of Nancy

Nancy kreeg in april 2010 een telefoon van Johan, de oprichter van Avanti. Of ze geen zin had om te komen werken voor een startend bedrijf in de dienstenchequesector? Na wat twijfelen is ze op gesprek gegaan en na een succesvolle test “ramen poetsen” is ze er onmiddellijk aan de slag mogen gaan.
14 April 2022

The story of Somjit

Somjit is 42 jaar en is opgegroeid in Thailand. Op haar dertigste verhuisde ze van Nederland naar België, waar ze ook getrouwd is. Ze houdt van sporten en heeft een lieve kat, Minoes.
14 April 2022

The story of Hamdala

My name is Hamdala. I am 30 years old, and I was born in Ghana. I have been working for Avanti for 2 years now.
14 April 2022

The story of Mihaela

My name is Mihaela. I am 46 years old, and I have been working for Avanti for 3 years now. I was born in Romania, and I came to Belgium 6 years ago.
14 April 2022

The story of Jasmina

My name is Jasmina. I am 31 years old, and I come from Macedonia. I am married and I have two children: Alexander & Liljana.
14 April 2022

The story of Lorena

Lenny werkte als verkoopster, maar eigenlijk poetste ze ook wel graag. Een job als poetshulp, was dat niets voor haar? Ze besloot eens langs te gaan bij Avanti.

Wil je ook aan de slag bij Avanti?

POETSEN IN REGIO ZOTTEGEM OF MERELBEKE

Kies voor een toffe job in je eigen streek!
Bij Avanti krijg je een vast contract en beslis je mee over je uurrooster.